Sayfalar

SİPARİŞ,FİYATLANDIRMA VE TESLİMAT

Şeker hamuru kaplamalı pastalar,kurabiyeler ve kekler  kişiye özel tasarlanmaktadır.

Pastaların içeriği çikolatalı,muzlu,vişneli,frambuazlı,çilekli,fındık krokanlı,fıstık krokanlı,karışık meyveli(kivi.muz,ananas),kestaneli olabilir.pandispanyası sade,kakaolu,limonlu,portakallı,nescafeli,damla çikolatalı olabilir.kreması yağsız ev usulü hazırlanan özel bir kremadır.

Kurabiyelerin içeriği limonlu, portakallı, zencefilli,tarçınlı, kakaolu, damla çikolatalı,türk kahveli,filtrekahveli, fındıklı,fıstıklı olabilir.

Cupcake ve mud cakelerin içeriği limonlu, portakallı, havuçlu-tarçınlı, kakaolu, çikolatalı,üzümlü fındıklı,fıstıklı ,muzlu,vişneli,browni olabilir.

Siparişlerinizi minimum 3 gün önceden vermeniz daha uygun olacaktır.

Kurabiye ve keklerin her birine özel uğraşlar gerektiğinden bebek ve düğün kurabiyelerinin en az 2 hafta öncesinden bildirilmesi gerekmektedir.

Pastanın modeli, krema çeşidi, kaç kişilik olacağı vb. gibi detay bilgiler telefonla veya e-mail ile alınabilir.

Ürün fiyatlarımız belirlenirken kullanılan dekorasyon tekniği ve işçilik göz önünde bulundurulmakta, fiyatlar porsiyon / adet miktarı doğrultusunda belirlenmektedir.

 Pastalarımız minimum 10 kişilik,kurabiye ve keklerimiz minimum 20 adet hazırlanmaktadır.

Sadece özel günlerde (Sevgililer günü, anneler günü vs.) 2-4-6 kişilik pastalar yapılabilir.

 Kurabiyelerimiz jelatin ambalaj içerisinde kurdele ile süslenmiş olarak paketlenmektedir. Farklı ambalaj tercihlerinize göre extra ücretler fiyata ilave edilmektedir.


TESLİMATIMIZ:
Kurabiyeler ve kremasız cupcakeler Türkiye’ nin her yerine kargo ile gönderilebilir.Pastalarımız  yeşilköy ve çevresine ücretsiz adrese teslim yapılmaktadır.Diğer semtlere mesafeye göre ek ücret alınarak teslimat yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder